ETUSIVU

Yritys

Kirjan kustantaminen

 

Omakustannekirja

sudentappaja

 

Jouko Ahti kirjoittaa tarinan, jonka lukemista ei malta lopettaa...

 

1980-luvun Kalliossa eletään karuja aikoja. Helsingin vanhasta työläiskaupunginosasta on tullut kasvavan rikollisuuden tyyssija. Viina virtaa ja huumeet valtaavat alaa. Vähän yli kolmekymppinen varaosamyyjä Henrik Ahomaa on vuosien kuluessa sulautunut kaupunginosan koviin olosuhteisiin. Hän joutuu kuitenkin tahtomattaan todistamaan henkirikosta. Silminnäkijä ja todistaja päätyy rikollisjoukon seuraavaksi kohteeksi.

 

Äkkiä asuminen Kalliossa osoittautuu mahdottomaksi ja maisemanvaihdos on edessä. Vanha ystävä lähettääkin kutsun saapua viettämään railakasta viikonloppua Pohjois-Karjalaan.

Henkka tarttuu välittömästi tilaisuuteen. Hän lähtee pitkälle matkalle, joka vie paljasjalkaisen kaupunkilaisen odottamattomiin seikkailuihin pohjoiskarjalaisiin rajaseudun metsiin, sudenmetsästäjien ja muiden riemunkirjavien karjalaisten ihmisten joukkoon.

 

Henkan taistelu kahden hyvin erilaisen kulttuurin kateellisen kiemuraisen yhteentörmäyksen keskellä voi alkaa.

 

448 siv. (sid.)

ISBN 978-952-68274-7-6

Painettu Suomessa

Kirjailija Jouko Ahti

 

Jouko Ahti on Helsingissä vuonna 1952 syntynyt eläkkeellä oleva yrittäjä. 1980-luvun alkupuolella hän repäisi juurensa irti kiireisestä pääkaupungista ja istutti vartensa uudelleen kasvamaan Pohjois-Karjalaan.

 

 Sudentappaja on hänen esikoisromaaninsa. Hän on ammentanut aiheet tarinoihinsa näiden yli kolmenkymmenen vuoden taipaleella vastaan tulleista mielenkiintoisista tapahtumista, Karjalan kauniista luonnosta sekä matkan varrella tapaamistaan värikkäistä pohjoiskarjalaisista ihmisistä.

 

Sudentappaja on useampiosaisen fiktiivisen kirjasarjan ensimmäinen osa.