ETUSIVU

Yritys

Kirjan kustantaminen

 

Omakustannekirja

Sara, Salaisuuksien verkko

 

Kirjailija Marjo Rinteen aikuisille suunnattu romaani on erinomaista luettavaa pimeneviin iltoihin!

 

Eroottinen rakkausromaani Sara, Salaisuuksien verkko seuraa kolmen nuoren naisen elämää San Fransicon keväisen auringon alla. Tapahtumat lähtevät vyörymään vauhdilla Sara Hamiltonin hakiessa työpaikkaa maailman johtavasta muotialan yhtiöstä.

 

Miten Goldsmith Enterprices yhtiön omistaja Michael Goldsmith tunkeutuu Saran elämään? Kuka on tuo kaunis ja salaperäinen Amanda, jonka Sara kohtaa kuumassa yössä? Eroottinen lataus on valmis - ja se kestää loppuun asti.

 

Löytävätkö Maisie ja Dolores elämänkumppaninsa ja omat kokemuksensa kevään kuluessa. Doloresin häät ovat tulossa, mutta onko Larry oikea mies Doloresille.

 

Entä mitä on kokenut tuo Kevinin naisille tutustuttama Miia, joka asettuu asumaan Saran, Maisien ja Doloresin kanssa Kevinin rantahuvilalle Santa Cruziin?

 

Miten rantahuvilallle eksynyt pikkupoika liittyy Doloresin elämään.

 

Näihin kysymyksiin löytyy vastaus kesän ehkä viihdyttävimmästä romaanista - lue kirja heti.

 

"Parasta kesälukemista pitkään aikaan."

 

"Nautin jokaisesta kohtauksesta. Tässä kirjassa ei pidätelty nautintoa."

 

276 siv. (sid.)

ISBN 978-952-68274-1-4

Painettu Suomessa

Kirjailija Marjo Rinne

 

Varkautelainen Marjo Rinne on syntynyt 1965 Helsingissä. Liikuntaa, laulamista, vaatteita ja sisustamista harrastava Rinne tekee upeaa jälkeä kirjoittaessaan viihdyttävän romaanin aikuisille.

 

Neljän lapsen äiti on aina löytänyt aikaa lukemiselle ja kirjoittamiselle. Haave kirjan kirjoittamisesta toteutui puolen vuoden kirjoittamisurakan jälkeen. Ja jälki on vakuuttavaa.

 

Marjo Rinteen esikoisteos on mitä mainiointa kesälukemista romantiikan ja erotiikan nälkään.

 

Sara, Salaisuuksien verkko -romaanin tapahtumapaikat San Franciscossa ovat kirjailijalle tuttuja nuoruuden au-pair -ajoilta. Romaanin nuorten naisten seikkailut istuvatkin erinomaisesti San Franciscon lämpimän kevätauringon alle.