ETUSIVU

Yritys

Kirjan kustantaminen

 

Omakustannekirja

Rising Moon, Evanescent – Katovainen

 

Rising Moon -kirjasarjan ensimmäinen osa avaa vauhdilla lukijalleen näkymän uuteen maailmaan, joka tarraa lukijan mukaansa. Fantasia/scifi –aiheinen kirja kertoo neljään valtioon jakautuneesta maailmasta, jossa elämää varjostaa alituinen sodanuhka.

 

Lunar-eclipse on valtio, jossa kehittyneen geenimanipulaation avulla on onnistuttu istuttamaan syntymättömiin lapsiin erikoiskykyjä, joita halutaan hyödyntää maata uhkaavassa sodassa. Jokainen nuori on velvoitettu palvelemaan maataan ankarassa taistelukoulussa, joka armotta karsii heikoimmat joukosta.

 

Maan köyhimmässä kolkassa varttuneet Tegan, Alaric ja Alisha lähtevät vuorollaan taistelukouluun suorittamaan velvollisuuttaan. Jo alkupäivät osoittavat, että kaverusten on toimittava yhdessä kannatellen toinen toistaan sekä löydettävä tarvittavat liittolaiset, jotta selviytyminen onnistuisi.

 

Heikoimmassa asemassa näyttää olevan Alisha, jolla ei erikoiskykyjä ole lainkaan. Alisha osoittaa kuitenkin olevansa taistelija, joka ei helpolla luovuta. Tegan, kolmikosta vahvin, huomaa varsin nopeasti vihollisia olevan yllättävillä paikoilla. Vaikean taustan omaava Tegan joutuukin suurimman paineen alle joutuessaan erikoisvalvonnan alaiseksi liian vahvojen erikoiskykyjensä takia. Alaric onnistuu pehmentämään taitavilla sosiaalisilla kyvyillään kolmikon kohtaamia vastuksia, mutta aivan kaikkeen hänenkään taidot eivät riitä.

 

Teganin elämään astuu koulutuksessa vahva ja innostava nuorukainen. Pystyykö Tegan löytämään itsestään kyvyn rakastaa toista ihmistä varauksetta…

 

ISBN: 978-952-68274-3-8

292 sivua

Sidottu, kovakantinen

Painettu Suomessa.

 

Kirjailija Sarianna Suorsa

 

Oululaisen 21-vuotiaan Sarianna Suorsan esikoisteos Rising Moon, Evanescent – Katoavainen on näyte nuoren kirjailijan kirjoittamiskyvystä. Nuori kirjailija Sarianna Suorsa osoittaa kirjassaan olevansa lahjakas tarinankertoja, jonka synnyttämä tarina vie lukijan mukanaan.

 

Rovaniemellä syntynyt ja Oikaraisen kylässä kasvanut Sarianna Suorsa on aloittanut kirjoittamisen 15-vuotiaana, unelmanaan kirjailijaksi ryhtyminen. Kirjoitusharrastus alkoi runojen, laulun sanojen ja novellien kirjoittamisella. Seitsenhenkisen perheen tytär on elänyt kotona, jossa kirjat ja lukeminen ovat olleet aina tärkeä osa elämää. Ajatus oman kirjan tai jopa kirjasarjan tekemisestä heräsi jo varhain, ja jo 20-vuotiaana Suorsan fantasia-genreen kuuluvan Rising Moon kirjasarjan ensimmäisen osan käsikirjoitus oli valmis lähetettäväksi kustantajalle.

 

Kustannusosakeyhtiö Bookcoverissa havaittiin nopeasti, että kyseessä on uusi kirjallinen kyky ja teos on ehdottomasti saatava julkaistua. Bookcoverin toimitusjohtaja Vesa Hiltunen toteaakin, että harvoin saa käsiinsä näin valmista tekstiä, joka ensilukemalta vie mennessään. Satojen käsikirjoitusten joukosta Rising Moon erottui  raikkaana, joskin osin surumielisenäkin tarinana, joka oli luettava yhdeltä istumalta kokonaan. Bookcoverissa ennustetaankin Sarianna Suorsalle työntäyteisiä ja menestyksekkäitä vuosia kirjoittajana.