ETUSIVU

Yritys

Kirjan kustantaminen

 

Omakustannekirja

Kirjailija Hannu Hartikainen

 

Hannu Hartikainen on mainosmies, rokkari ja hoodeemies, joka kirjoittaa ahkerasti blogitekstejä ja on ihastunut tankarunojen tiivistettyyn tarinaan.

 

Ahkeralta kirjoittajalta on julkaistu aiemmin Kaleeri, veijarimainen romaani pienen pohjoisen kunnan lehden lukijamatkasta Roomaan, jossa syntyy idea mahtavasta matkailuvaltista, kaleerilaivasta.

 

Työn alla Hannu Hartikaisella on mm. satukirja sekä romaani isoisän Gauril Hartikaisen ihmeellisestä elämästä kauniissa Karjalassa.

 

italialainen ulsteri

 

Kirjailija Hannu Hartikaisen ajatuksia herättävä romaani kannattaa lukea!

 

Italialainen ulsteri on pienen pojan silmin kerrottu tarina 60-luvun alun maalaispitäjän lapsista ja aikuisista. Lapsi näkee ja kertoo asiat suoraan ja kaunistelematta ajassa, jolloin lapset eivät saaneet olla lapsia riittävän kauan vaan heidät temmattiin aikuisten maailmaan liian varhain.

 

Pienet pojat eivät kuitenkaan saarnaa, he elävät hetkessä ja hetken kerrallaan. Poikien kolttoset hoidetaan kuten poikien kuuluukin, Seuraukset kärsitään, jos jäädään kiinni.

 

Poikaporukan mukana on myös Raisa, tyttö joka pääsee osalliseksi aikuisten julmuudesta. Lasten hyväksikäytöstä ei tuolloin juuri puhuttu, mutta ihmiset ovat olleet pahoja ja julmia kautta aikojen.

 

196 siv. (sid.)

ISBN 978-952-68274-6-9

Painettu Suomessa